Hulpcomite Guatemala

Er zijn verschillende manieren om onze werking financieel te steunen

Voor elke sponsoring, groot of klein, is ons vrijwilligersteam even dankbaar. Er zijn verschillende manieren om ons werk in Guatemala te steunen. Voor onze boekhouding is het wel zeer handig als de reden van een storting vermeld staat op de overschrijving.

 

Storten kan op rekening BE67 7332 4002 2587 van HULPCOMITE GUATEMALA vzw.

 

Je wenst een fiscaal attest, dat kan voor een minimum totaal bedrag van €40/jaar, door storting op rekening BE04 0013 5479 2431 op naam van ACTEC-HC GUATEMALA

 

  1. Voor een jaarlijkse storting van minimum €10 word je steunend lid en ontvang je automatisch gedurende 1 jaar ons driemaandelijks tijdschriftje ‘De Kleine Maya’, waarin je de evolutie van de 4 scholenprojecten kan volgen (met vermelding: jaarlijks lidgeld)

    Info: de jaarlijkse hernieuwing van het lidgeld is voorzien in februari/maart, ongeacht de datum waarop je in het vorig jaar lid bent geworden (een overschrijvingsformulier wordt hiervoor aangeboden in het tijdschriftje van die maand)

  2. Je wenst peter of meter te worden en het schoolgeld van een kind op jou te nemen. De maandelijkse bijdrage komt op €20. Hiervoor neem je contact op met Sonia Paepe, telefonisch op 015/33 64 26 of via e-mail op info (@)dekleinemaya.be

  3. Je wenst geen peter of meter te worden, maar wil de vzw graag helpen om het maandelijks schoolgeld te betalen van kinderen die een beurs nodig hebben, maar voor wie nog geen peter of meter werd gevonden. Je geeft jouw bank een automatische opdracht voor het bedrag dat je maandelijks wenst te besteden (met vermelding: vaste maandelijkse bijdrage studiebeurzen algemeen)

  4. Je wil graag sponsoren (maandelijks, jaarlijks of éénmalig) voor de algemene kosten van de 4 scholen van de vzw. Deze sponsoring zal besteed worden aan didactisch materiaal en onderhoud of extra aanpassingen van de infrastructuur. (met vermelding: sponsoring projecten)

  5. Je viert feest (verjaardag, huwelijksverjaardag, enz..) en wilt je gasten vragen om het bedrag dat zij aan een geschenk willen besteden aan de vzw te storten. Je neemt eerst even contact op met Sonia (zie hierboven) om concreet af te spreken.

  6. Jouw school of vereniging wil een actie opzetten ten voordele van de Mayakinderen. Mogelijkheid om vooraf kennis te maken met de projecten door middel van een fotoreportage door één van onze vrijwilligers. Neem hiervoor ook even contact op.

Ontmoetingscentrum

Ontmoetingscentrum De Kleine Maya is elke zondag open van 14u30 tot 19u.